Doorlopende Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings. Je kunt de ringen openen door de uiteindes zijwaards te buigen. Nadat je de ring in je piercing gedaan hebt, sluit je de ring door in tegengestelde richting te buigen.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20080
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.357145
Average: 4.4 (14 votes)

Cijfer

14 reviews

8,7
4.5
Ik vind dit een extreem handige basisneuspiercing. Makkelijk zelf in te krijgen en ik krijg het openingetje ook makkelijk op zijn plaats geplooid alsie een beetje openstaat.
2.5
Opzich niet verkeerd maar ben geen fan. De click ring is kwalitatief veel beter en voelt ook lekkerder aan. Ik krijg de ringetjes niet fatsoenlijk dichtgeknepen, er blijft dus een kleine opening, die steeds vast blijft zitten aan mijn oorbelgaatje.
5
Subtiel ringetje voor mijn neuspiercing. Hij is mooi aansluitend aan mijn neus. Ik ben er heel blij mee!
3.5
Klein en subtiel. Je moet 'm wel een beetje buigen voordat je 'm in een gaatje krijgt.
5
Top! Je kan hem mooi laten aansluiten aan je neusvleugel(schuif je best wel de opening naar binnen, zie je der niets meer van..). Ook leuk te dragen als fake septum :)

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.