Doorlopende Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings.

Openen en sluiten: pak de ring stevig vast bij de uiteinden en buig ze naar de zijkant toe open. Verwissel de piercing ring en buig de uiteinden weer naar elkaar toe. Check ook onze blogpost met meer info: Hoe open je piercing ringen en andere piercingsieraden?
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20080
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.29412
Average: 4.3 (17 votes)

Cijfer

17 reviews

8,6
4
Super fijne ringetjes! Heel mooi en dragen lekker. Sluiten en openen van ringetjes wel iets moeilijker naarmate ze een kleinere doorsnede hebben maar als ze zitten, zit het goed. Zeker aan te raden!
3
Is amper te buigen en m'n hele neus werd rood door zo hard proberen 'm dicht te krijgen :( maat was wel perfect.
5
Mooie ring, handig en soepel om in en uit te doen.
4.5
Ik vind dit een extreem handige basisneuspiercing. Makkelijk zelf in te krijgen en ik krijg het openingetje ook makkelijk op zijn plaats geplooid alsie een beetje openstaat.
2.5
Opzich niet verkeerd maar ben geen fan. De click ring is kwalitatief veel beter en voelt ook lekkerder aan. Ik krijg de ringetjes niet fatsoenlijk dichtgeknepen, er blijft dus een kleine opening, die steeds vast blijft zitten aan mijn oorbelgaatje.

Pagina's