Doorlopende Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings. Je kunt de ringen openen door de uiteindes zijwaards te buigen. Nadat je de ring in je piercing gedaan hebt, sluit je de ring door in tegengestelde richting te buigen.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20080
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.5
Average: 4.5 (6 votes)

Cijfer

6 reviews

9,0
4
Fijn en mooi ringetje, zit comfortabel in mijn neus. Enkel jammer dat hij niet volledig sluit. Wanneer je hem naar binnen draait zie je er natuurlijk niets meer van :).
5
Goede kwaliteit en zeer mooi!
4.5
Top ringetje! Was alleen iets te klein voor mijn oorgaatjes, dus heb grotere moeten bestellen :)
4.5
Eindelijk een mooi subtiel ringetje in m'n naze!
4.5
Makkelijk open en weer dicht te buigen. Ik heb er 3 bij elkaar voor in mijn helix en dat past perfect. Alleen het er weer uit krijgen is soms een beetje tricky maar dat komt omdat ze bij mij vrij dicht tegen mijn oor aansluiten. Wel jammer dat ze na een aantal keren open en dicht doen een beetje uit model raken. Al ligt dat ook aan de dikte want de dikkere maten hebben dit minder.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.