Ball Closure Ring

AOP

Ball closure ring
  • Maat
    4 mm
  • Balmaat
    6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
6,95

Beschrijving

De onmisbare basics! Deze ball closure ring heeft een dikte van 4 mm en sluit door middel van een ingeklemd balletje. Deze ringen zijn gemaakt van chirurgisch 316L staal en geschikt voor piercings op diverse lichaamsplekken.

Vanwege de dikte kan het lastig zijn deze ringen met de hand te openen. Het gebruik van een ringopener kan in zo'n geval uitkomst bieden en maakt het verwisselen van deze ringen een stuk makkelijker.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20006
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.25
Average: 4.3 (4 votes)

Cijfer

4 reviews

8,5
5
Ball Closure dikte 4 mm voor in tepel besteld. Heel mooie kwaliteit met ringopener makkelijk te openen en te sluiten.
3
Ik heb deze nu ook met een diameter van 12mm. Hij staat heel erg mooi, maar zelfs met een ringopener krijg ik hem nauwelijks open en dicht. De dikte is gewoon teveel voor deze diameter denk ik.
5
Prachtige ring die er echt bijzonder uitziet in je oor. Hij is erg zwaar wat voor sommige mensen een bezwaar zou kunnen zijn, maar voor mij is dat juist een pluspunt omdat ik dat lekker vind dragen. Een ringopener is wel een vereiste! Verder staat hij ook erg mooi (zo niet mooier!) zonder balletje, met O-ringen.
4
Mooie dingen. Het balletje zit goed vast, ik moest mijn ring opener gebruiken om hem open te krijgen, maar verder is er niks op aan te merken.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.