Circular Staafje

Circular barbell post
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,45

Beschrijving

Piercing spare parts! Rond gebogen staafje met een dikte van 1,6 mm met schroefdraad aan beide uiteindes. Het staafje is gemaakt van chirurgisch 316L staal met een roodgouden P.V.D. coating en ideaal wanneer je enkel het staafje van je piercing wil vervangen. Of stel je toch liever je eigen sieraad samen? Kies dan je accessoires uit een van de volgende categoriëen:

Balletjes voor 1,6 mm staafjes
Spikes voor 1,6 mm staafjes

Onze nieuwe collectie gouden sieraden komen met recht van de bovenste plank. Superhoge kwaliteit en voorzien van een slijtvast, echt laagje goud! Dankzij vernieuwde technieken is de gouden coating helemaal slijtvast. Dus geen goudkleurige coating die er na verloop van tijd afslijt, maar prachtige sieraden die hun glans en comfort blijven behouden. En natuurlijk staan we garant voor de kwaliteit wanneer je besluit je piercings in onze online shop te kopen!
Artikelnummer: 
16704
Coating: 
P.V.D. Roodgoud
Kleur: 
Roodgoud
Materiaal: 
Chirurgisch Staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (2 votes)

Cijfer

2 reviews

10,0
5
Ik heb deze in combinatie met de roodgouden opschroefballetjes van 3mm, in mijn septum. Staat erg mooi, iets zachter dan zilverkleurig. Verder gewoon een prima basic, niks op aan te merken!
5
In combinatie met de losse opschroefballetjes ook in roodgoud heel mooi. Kwaliteit blijft goed!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.