Push Fit Opaal Disc

Bioplast

Push Fit Opal Disc
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95

Beschrijving

De perfecte uitbreiding op je push fit bioplast collectie! Deze titanium discs zijn voorzien van prachtige cabochon geslepen opalen en zijn verkrijgbaar in 2 maten. Deze insert schroef je niet, maar is voorzien van het push-fit systeem dat je zo in de voorzijde van een push-fit bioplast labret duwt. Als je hem eruit wilt halen trek je en draai je tegelijk om hem los te krijgen. Verkrijgbaar in 5 verschillende opaal kleuren.
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16297
Kleur: 
Pink Opal
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Push fit

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.833335
Average: 4.8 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

9,7
5
Ik zocht al tijden naar threadless neuspiercings in 1.6mm en ben echt superblij met de bioplast push to fit staafjes! De maat is super customizable, het draagt en verwisselt enorm fijn en de platte opal discs zijn mooi maar bescheiden! Loev iet.
4.5
Hele mooie opaal disc. Enige nadeel is dat als je hem er vaak uithaalt en weer in doet, de push fit labret zelf wat losser komt te zitten waardoor het insert er dan wat sneller uit kan komen. Als je hem niet te vaak (of zoals ik, praktisch nooit) verwisseld, dan is deze perfect en heel mooi!
5
Super mooi! Ik draag in mijn forward helix met een Bioplast staafje. Als hij er eenmaal in zit komt er hij ook niet zo snel uit. Is een beetje een gepriegel dus ik adviseer hem ook niet voor dagelijks wisselen. Gelukkig is hij zo mooi dat ik hem komende tijd er niet uit wil halen.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.