Bioplast Gebogen Staafje

Bioplast

Bioplast curved barbell post
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze gebogen staafjes van Bioplast zijn geschikt voor diverse piercings en hebben een dikte van 1,6 mm.

Bioplast is een stevig kunststof die bijzonder comfortabel draagt in de meeste piercings. Deze staafjes zijn voorzien van een perfect schroefdraad waar je zo diverse 1,6mm balletjes opschroeft. Op maat maken is niet nodig, want deze staafjes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Bioplast is flexibel en kan gesteriliseerd worden in een autoclaaf. Zo kan het ook gebruikt worden bij nieuw te zetten piercings. Je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.

Combineer deze staafjes met 1,6 mm balletjes of spikes uit ons assortiment, en stel zo je eigen piercingsieraad samen. Onder andere geschikt voor navelpiercings.

Balletjes en spikes voor 1,6 mm staafjes
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16240
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.642855
Average: 4.6 (7 stemmen)

Cijfer

7 reviews

9,3
3
Fijne staafjes. Helaas wel te klein. Heb altijd 7mm. En deze 7mm was echt te klein. Beter een maat groter bestellen.
4.5
Zacht staafje waardoor er minder druk is op mijn buikpiercing tijdens langdurig zitten. Wel opletten dat je hem via de ronde kant inbrengt, het andere uiteinde is scherp en kan blijven haperen aan de binnenkant van je piercing. Gaat iets minder vlot in dan titanium of chirurgisch staal.
5
Een erg fijn staafje. Ook de balletjes zijn makkelijk te schroeven. En geen ijzergeur ;)
5
Omdat ik niet wist welke lengte ik moest hebben voor m'n navelpiercing, heb ik 2 verschillende maten gekocht. Het was een goedkoop alternatief. En je ziet er niks van dat het van bioplast is. Balletjes waren er makkelijk op te schroeven.
5
Super, had 9mm, precies de goede maat. En zeer makkelijk te verwisselen.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.