Mini Push-Fit Bioplast Labret

Bioplast

  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze labretstaafjes van Bioplast zijn bijzonder geschikt voor lippiercings en hebben een dikte van 1,2 mm.

Bioplast is een kunststof die bijzonder comfortabel draagt en mild is voor tanden en tandvlees. Deze labretstaafjes behoren tot het superhandige push-fit systeem, wat wil zeggen dat je hier speciale accessoires voor moet aanschaffen welke je simpelweg op zijn plek duwt. Let op: je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder de push-fit accessoires. De gewone opschroefaccessoires zijn niet geschikt voor deze labrets, gebruik daarom alleen de bijbehorende push-fit accessoires
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16051
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Push fit

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.714285
Average: 4.7 (14 votes)

Cijfer

14 reviews

9,4
5
Super leuke piercing, zit gemakkelijk en zorgt voor variatie, je kan elke dag wisselen van juweeltje als je dit zou willen. Ook handig voor bij een sollicitatie als je je piercing moet verbergen of in en uit moet nemen.
5
Echt super uitvinding, ik kan eindelijk zelf me knopjes vervangen door dit handige systeem.
5
Superfijn systeem voor mensen die vaak een helm ophebben. De piercings in mijn oren wilden nog wel eens uitvallen omdat de barbells telkens losraakten door het op en af zetten van mijn helm :( Nu heb ik daar helemaal geen last meer van! Het is ook een erg fijne piercing met sporten, door de flexibiliteit van het plastic trekt de piercing niet zo aan je huid.
5
Ik gebruik deze voor mijn lippiercing. Heel handig en comfortabel!
5
Super handig. Ik twijfelde wel over de maat, maar ben er uiteindelijk uitgekomen door me tunnels van 6mm onder me oorlel te houden door 't te meten en deze maat was uiteindelijk ook de goede.. Ben er erg blij mee omdat ik van gewone oorbellen vaak irritatie's krijg. Dus dit is een prima oplossing. Geweldig. En de prijs is ook goed. Kan andere knopjes erin klikken en dat is wat ik wel leuk vind. Super blij dus.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.