Mini Push-Fit Bioplast Stud - 3mm Back

Bioplast

Mini push fit Bioplast stud - 3mm back
  • Maat
    1,2 mm
  • Balmaat
    3 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze studs van Bioplast zijn bijzonder geschikt voor tragus- en helixpiercings en hebben een dikte van 1,2 mm. Het schijfje aan de achterkant is extra klein waardoor ze minder opvallen en minder in de weg zitten.

Bioplast is een kunststof die bijzonder comfortabel draagt en is hypoallergeen. Deze studs behoren tot het superhandige push-fit systeem, wat wil zeggen dat je hier speciale accessoires voor moet aanschaffen welke je simpelweg op zijn plek duwt. Let op: je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder de push-fit accessoires. De gewone opschroefaccessoires zijn niet geschikt voor deze labrets, gebruik daarom alleen de bijbehorende push-fit accessoires!
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16045
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Push fit

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.636365
Average: 4.6 (22 stemmen)

Cijfer

23 reviews

9,3
5
Kan geen lovender review geven dan het volgende: Na vele dingen geprobeerd te hebben ben ik verliefd op deze push-fit constructie. Ik voel hem nauwelijks zitten, kan er gewoon op liggen (helix), en ik ben hem 7 maanden later nog steeds niet kwijt. Godswonder, want zelfs apart is niks hiervan me ooit gelukt. Ik besloot vorige week dat ik graag wilde bijbestellen zodat ik ze ook in m'n oorlellen kan dragen. Dus ik klooien om deze uit m'n oor te krijgen zodat ik de maat kan passen. En het lukte niet en lukte niet. Check de bevestigingsmail en zie daar dat het push-fit is, geen draaimechanisme. Ging opeens heel makkelijk uit toen ik trok ipv draaide. Fantastisch toch?
5
Top voor mijn traguspiercing! Kan eindelijk mijn oordopjes comfortabel dragen zonder dat er een balletje in de weg zit.
5
Ideaal! Ik gebruik dezelfde nu al een aantal jaar. Ze zijn nu onderhand wel aardig vies geworden dus tijd voor nieuwe. Maar absoluut geen problemen gehad met splijten of iets. Ze zitten heerlijk in je oren en tragus. Ik hoop stiekem dat ze in de aanbieding komen want ik heb er 9 nodig haha. Alleen als ze nieuw zijn even voorprikken met iets stevigs anders knakt je staafje van het voorkantje.
5
Ik gebruik hem voor mijn Helix, super tevreden over. Alleen is 5mm redelijk krap, 6mm is net wat fijner. Ideaal dat de achterkant niet opvalt! Een tip: voor je de piercing in doet kun je beter eerst even de insert erin steken. De eerste keer gaat het namelijk redelijk stroef. Zo wordt het gepriegel om hem op z'n plek te krijgen al wat minder.
5
Ik gebruik deze zowel voor mijn 2e oorgaatjes als voor mijn helix. In beide gevallen heel comfortabel. Alleen eruit halen is soms wel wat gepriegel omdat het achterkantje zo klein is dat je weinig grip erop hebt.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.