Mini Bioplast Circular Staafje

Bioplast

Mini Bioplast circular barbell post
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze rond gebogen staafjes van Bioplast zijn geschikt voor diverse piercings en hebben een dikte van 1,2 mm.

Bioplast is een kunststof die bijzonder comfortabel draagt in de meeste piercings. Het uiteinde van het staafje is voorzien van een licht schroefdraad, maar tap het staafje nog wel even voor met een metalen opschroefaccessoire of het Bioplast threading tooltje. Wil je het staafje nog wat inkorten? No problemo! Maak het staafje gewoon op lengte met een scherp mesje, voorzie het van een schroefdraad en klaar! Je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.

Combineer deze staafjes met 1,2 mm balletjes of spikes uit ons assortiment, en stel zo je eigen sieraad samen.

Balletjes en spikes voor 1,2 mm staafjes
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16011
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.25
Average: 4.3 (14 stemmen)

Cijfer

14 reviews

8,5
2.5
Risk damaging your piercing hole if it is under 1 year old, but hey, I only bought these to use one day if I ever get an emergency surgery or similar. So I am sure using this once in your life span won't be too bad, especially since it is made from gentle, bendy bioplast. Bends easily, therefor, makes it comfortable. Not flimsy. Is OK.
5
Ik heb deze gekocht omdat ik dacht dat het zou helpen voor dagen dat ik te overprikkeld ben om een stalen ringetje in te hebben, en aan die verwachting voldoet het ruimschoots! Echt heel erg comfortabel. Gaaf bijkomend voordeel is ook dat het net lijkt alsof mijn lippiercing een verticale labret is doordat je alleen de opschroefbolletjes en niet het staafje ziet. Dus ook puur voor de look een leuke afwisseling.
5
Super fijn ringetje!
5
Ik heb deze gekocht in een 8mm. Ik vond hem echter net wat te groot dus heb ik hem kleiner gemaakt en om er een nieuw schroefdraad erop te maken heb ik gebruik gemaakt van de "Bioplast threading tool". Nu zit hij bijna perfect! Nog even een klein beetje bijschaven. Ik ben er onwijs blij mee eens wat anders dan alleen een staafje met maar 1 balletje eraan.
4
Nog niet uitgeprobeerd maar ik wil 'm gebruiken om van een 10mm naar 8mm te gaan, dit staafje van bioplast is wat flexibel dus wie weet gaat dat werken! Als het is gelukt zal ik zeker een foto plaatsen.

Pagina's