Bioplast Labret Met Schroefdraad

Bioplast

Threaded Bioplast labret
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze labretstaafjes van Bioplast zijn bijzonder geschikt voor lippiercings en hebben een dikte van 1,6 mm.

Bioplast is een kunststof die bijzonder mild is voor tanden en tandvlees. Het uiteinde van het staafje is voorzien van een licht schroefdraad, maar tap het staafje nog wel even voor met een metalen opschroefaccessoire of het Bioplast threading tooltje. Wil je het staafje nog wat inkorten? No problemo! Maak het staafje gewoon op lengte met een scherp mesje, voorzie het van een schroefdraad en klaar!

Let op: de 15 mm lange staafjes zijn NIET voorzien van schroefdraad vanwege hun lengte. Tap het schroefdraad eerst even voor door er een metalen balletje op te schroeven of gebruik een Bioplast threading tool.

Combineer deze staafjes met 1,6 mm balletjes of spikes uit ons assortiment, en stel zo je eigen sieraad samen.

Balletjes en spikes voor 1,6 mm staafjes
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16006
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.166665
Average: 4.2 (6 votes)

Cijfer

6 reviews

8,3
5
Super fijn staafje!! Vele malen beter voor mijn tanden, en kan er gewoon mijn eigen balletje die ik altijd in heb erop doen. Ben er super blij mee, voor zo'n klein prijsje!!
5
Bioplast is erg fijn omdat je in geen enkel geval een allergische reactie kan krijgen. Ook omdat het een wat zachter materiaal is. Heerlijk om op te slapen en je vergeet soms dat je iets in je oor hebt zitten. Om mee te stretchen een echte aanrader!
5
Ik ben weer blij met mijn nieuwe piercing. De vorige was aardig krom doordat ik er een paar keer per ongeluk op had gebeten. Dat kunnen ze dus wel hebben (net als mijn tanden), alleen een beetje gebogen. De nieuwe zat er in no-time weer in, het balletje erop schroeven was geen probleem.
4
Zwarte staafjes zijn zoiezo al de max maar in bioplast is het veel beter, mijn tandarts is zo blij dat ik bioplast draag.
5
Ik ben er helemaal weg van! Goede maat, je kunt er van alles op schroeven wat je zelf leuk vind omdat het een maat is waarbij je veel losse sieraden kunt aansluiten. Hij voelt veel beter aan je tanden dan metaal lekker zacht! Schuurt niet. Ben er erg blij mee.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.