Mini Bioplast Labret Met Schroefdraad

Bioplast

Mini Threaded Bioplast labret
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze labretstaafjes van Bioplast zijn bijzonder geschikt voor lippiercings en hebben een dikte van 1,2 mm.

Bioplast is een kunststof die bijzonder mild is voor tanden en tandvlees. Het uiteinde van het staafje is voorzien van een licht schroefdraad, maar tap het staafje nog wel even voor met een metalen opschroefaccessoire of het Bioplast threading tooltje. Wil je het staafje nog wat inkorten? No problemo! Maak het staafje gewoon op lengte met een scherp mesje, voorzie het van een schroefdraad en klaar!

Let op: de 15 mm lange staafjes zijn NIET voorzien van schroefdraad vanwege hun lengte. Tap het schroefdraad eerst even voor door er een metalen balletje op te schroeven of gebruik een Bioplast threading tool.

Combineer deze staafjes met 1,2 mm balletjes of spikes uit ons assortiment, en stel zo je eigen sieraad samen.

Balletjes en spikes voor 1,2 mm staafjes
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16001
Kleur: 
Wit
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

2
Average: 2 (1 vote)

Cijfer

1 reviews

4,0
2
Ziet er mooi en stevig uit maar het probleem is dat ik geen enkel juweeltje heb dat ik erop kan schroeven. Ik weet niet of het aan het juweeltje zelf ligt maar er is niets die er volledig op vastschroeft... Misschien heeft iemand tips wat ik erop zou kunnen gebruiken want alles wat ik van balletjes of spikes en andere liggen heb past er niet op.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.