Mini Labret Stud

Mini labret stud
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Piercing spare parts! Eenvoudig labretstaafje van titanium met een dikte van 1,2 mm. Dit is geen gewoon labretstaafje... Nee nee, deze labretstaafjes hebben een subtiele 4 mm disc aan de achterzijde, die bovendien ook nog eens mooi afgerond is. Draagt dus supercomfortabel in je lippiercing! Ideaal wanneer je enkel het staafje van je piercing wil vervangen. Of stel je toch liever je eigen sieraad samen? Kies dan voor onze bijpassende balletjes of spikes. Let op: je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.
Artikelnummer: 
15007
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.65625
Average: 4.7 (32 votes)

Cijfer

32 reviews

9,3
5
Onwijs handige labret met een fijne platte achterkant. Ik gebruik ze voor in mijn helix piercings. De standaard 6mm is voor mij veel te lang (en zag er niet mooi uit) en daarom heb ik gekozen voor de 4mm. Heel fijn dat er verschillende lengtes zijn, zodat voor iedereen de juiste maat er tussen zit!
5
Mooie labret. Draag ze als normale oorbellen, geen last van ontstoken oren.. eerst wel.
3
Zit erg rustig in mijn tragus en hij wordt er niet geïrriteerd van! Disc is voor mijn doen net iets te groot :(
5
Subtiele disc aan de achterzijde, staat goed in mijn tragus. De 4mm die ik heb besteld past maar net in mijn tragus waardoor het lastig is om er een balletje op te draaien. Maar na even oefenen lukt het wel. 5mm of 6mm was beter geweest.
5
Ik gebruik deze labret voor in mijn neus. Het is een erg fijn staafje en ik hoef niet bang te zijn dat m'n hele neus groen wordt omdat er nikkel in zit!

Pagina's