Mini Twister Staafje

Mini twister post
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,25
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Piercing spare parts! Eenvoudig, getwist staafje van chirurgisch staal met een dikte van 1,2 mm, ideaal wanneer je enkel het staafje van je piercing wil vervangen. Of stel je toch liever je eigen sieraad samen? Kies dan voor onze bijpassende balletjes of spikes. Let op: je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.
Artikelnummer: 
14009
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.04902
Average: 4 (51 stemmen)

Cijfer

51 reviews

8,1
4.5
Super fijne piercing voor in mijn helix! Elk balletje met een maat van 1,2 mm past erop en hij zit enorm comfortabel. Ik kan er zelfs op slapen zonder hem te voelen! Zeer blij dat ik hem heb gekocht.
4.5
8 mm Twister besteld voor mijn helix, heb van te voren wat reviews gelezen en begon te twijfelen over 8 of 10 mm. Toch maar voor de 8 mm gegaan en deze zit perfect! Het indoen van de Twister gaat wat lastig, je moet het even door hebben, maar als ie eenmaal zit is het effect gaaf! Een keer wat anders dan een gewoon ringetje of een staafje!
2.5
Had de twister in mijn rook piercing gedaan, met opschroef balletjes. Een van die balletjes is in de 3 maanden al 3 keer eruit gevallen en ben het balletje de 4e keer echt verloren. Zonde! Want vond hem wel heel gaaf!
3
Leuk en mooi maar helemaal niets voor mij. Wat een gedoe om de kleine bolletjes erop te krijgen! Heb deze geprobeerd in mijn lip (10mm want de kleinere waren op en geduld is mijn beste kant niet :p ). Helaas was deze veel te groot en irriteerde hij daardoor.
5
Zeer goede kwaliteit, zeer tevreden mee.

Pagina's