Mini Opschroefbal Kristal

Mini Jewelled threaded ball
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De onmisbare basics! Deze titanium opschroefballetjes zijn ingezet met een mooi kristalletje om je piercing net dat beetje extra te geven. De 2,5mm versie heeft een extra groot kristal. Deze opschroefbare balletjes zijn geschikt voor alle piercingsieraden met 1,2 mm schroefdraad.
Artikelnummer: 
10321
Kleur: 
Crystal AB
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

10,0
5
Schittert heel mooi en weerkaatst allerlei kleuren! Ik heb de 2,5 mm en het is wel iets lastiger om zelf erop te draaien, maar het grotere steentje valt wel veel meer op.
5
Heel mooi! Ik heb de 2,5mm en het is vrij lastig om het op een labret te draaien, maar bij de 2,5mm is het steentje veel groter en veel zichtbaarder dan bij de 3mm en het balletje past perfect, dus ik vind het niet zo erg dat het wat lastiger is om het op 'n staafje te krijgen! Verder is de kleur heel mooi en niet te opvallend.
5
Perfect! De 2,5mm is uiteraard wat lastig om vast te draaien omdat hij zo klein is, maar als hij eenmaal zit dan gaat 'ie nergens meer heen! De extra grote kristal is super mooi en de kleuren schitteren onwijs in de zon. Titanium is een van de weinige materialen waar ik niet allergisch voor ben dus dat is helemaal super :)

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.