Multi Jewelled Mini Opschroefbal

Multi jewelled mini ball
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Gegarandeerd dat deze balletjes je piercings omtoveren tot ware eyecatchers! De kleine, met de hand ingezette kristallen schitteren je tegemoet in dit prachtige, opschroefbare balletje. Een laagje kunsthars zorgt ervoor dat de kristallen op hun plek blijven zitten en het balletje bovendien supercomfortabel draagt. Een kern van staal zorgt er voor dat je het balletje zo vaak kunt schroeven als je wil. Deze balletjes zijn geschikt voor staafjes met een dikte van 1,2 mm.
Artikelnummer: 
10124
Coating: 
Epoxy Gecoat
Kleur: 
Fuchsia
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.666665
Average: 4.7 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

9,3
5
Een prachtige diepe roze/ paarse kleur. Echt zoals fuchsia bedoeld is! Mooie schittering en echt een eyecatcher!
4
Mooie kleur! Ik heb ze besteld in verschillende kleuren voor in mijn anti-tragus piercing en ben er heel tevreden over. De 'witte' balletjes zijn na een tijdje wel wat lelijker geworden. Het laat je piercing op een leuke manier opvallen en de steentjes vallen er niet uit na een tijdje. Ideaal voor een opvallende piercing!
5
Die multi jewelled balletjes zijn allemaal geweldig! Goed van kwaliteit. Ik neem ze altijd in 4 mm omdat het wel leuk is om ze wat te doen opvallen. Ze zijn gemakkelijk te combineren met de gewone balletjes omdat dezelfde kleuren terug te vinden zijn in dat gamma. Twee multi jewelled balletjes vind ik nl net iets te veel te samen. Ik heb al verschillende kleuren, maar hoop ze op termijn allemaal te hebben. Fuchsia en blue zircon draag ik het meeste.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.