Multi Jewelled Mini Opschroefbal

Multi jewelled mini ball
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Gegarandeerd dat deze balletjes je piercings omtoveren tot ware eyecatchers! De kleine, met de hand ingezette kristallen schitteren je tegemoet in dit prachtige, opschroefbare balletje. Een laagje kunsthars zorgt ervoor dat de kristallen op hun plek blijven zitten en het balletje bovendien supercomfortabel draagt. Een kern van staal zorgt er voor dat je het balletje zo vaak kunt schroeven als je wil. Deze balletjes zijn geschikt voor staafjes met een dikte van 1,2 mm.
Artikelnummer: 
10121
Coating: 
Epoxy Gecoat
Kleur: 
Amethyst
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.666665
Average: 4.7 (6 stemmen)

Cijfer

6 reviews

9,3
5
Wauw super mooi! Ik had er twee besteld voor mijn helix. Er was er eentje kapot maar na een super service is dit opgelost. De kleur is net als op de afbeeldingen.
5
Mooi balletje! Ik heb er twee besteld voor mijn anti-traguspiercing. De kleur is prachtig. Deze balletjes zijn echt mijn favoriet voor die piercing! Heb al veel kleuren en er zullen er nog meer volgen!
5
Het is een hele mooie kleur. Wat donkerder dan echte amethist, maar wanneer ik het samen mijn mijn amethist hangertje draag, ziet het er super gaaf uit!
4
Erg mooi balletje, prachtige kleur, mooie bling en prachtige kwaliteit. En ze zijn ook nog eens omlaag in prijs! Helemaal top!
5
Ik vind ze prijzig, maar ze zijn het waard. Ik heb er eentje in 3mm voor op mijn tragus, heel subtiel en tja, I'm a sucker for purple. Very pretty!

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.