Multi Jewelled Mini Opschroefbal

Multi jewelled mini ball
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
-50%
5,95
2,98
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Gegarandeerd dat deze balletjes je piercings omtoveren tot ware eyecatchers! De kleine, met de hand ingezette kristallen schitteren je tegemoet in dit prachtige, opschroefbare balletje. Een laagje kunsthars zorgt ervoor dat de kristallen op hun plek blijven zitten en het balletje bovendien supercomfortabel draagt. Een kern van staal zorgt er voor dat je het balletje zo vaak kunt schroeven als je wil. Deze balletjes zijn geschikt voor staafjes met een dikte van 1,2 mm.
Artikelnummer: 
10119
Coating: 
Epoxy Gecoat
Kleur: 
Light Siam
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.25
Average: 4.3 (4 stemmen)

Cijfer

4 reviews

8,5
5
Zijn geld meer dan waard als je eens iets ander wilt dan een gewoon balletje. Gemakkelijk op te schroeven, blijft goed zitten.
5
Een prachtige diepe kleur rood vol fonkelingen! Heb ze gekocht voor kerst, maar zal ze daarna ook zeker nog veel dragen!
4
Erg mooi balletje, precies de kleur van de productfoto's en perfect glad afgewerkt. Schroeft makkelijk op, ook al heb ik de kleinste maat (3 mm). Wel prijzig.
3
Deze zijn heel mooi, ik droeg ze in mijn snakebites, maar bij ééntje is het harslaagje er heel snel af gesleten waardoor de steentjes er uit vielen. Toch zonde.