90 Graden Opschroefbal Met Kristal

Jewelled threaded ball - 90 degrees
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Right this way, please! Soms heb je een piercing waarbij een standaard opschroefballetje nét de verkeerde kant op kijkt. Daarom hebben wij deze bijzondere opschroefballetjes in ons assortiment! Deze 90 graden balls zijn balletjes waar het kristal zich aan de zijkant bevindt ten opzichte van het schroefdraad. Als de balletjes op een staafje geschroefd zijn, zitten de kristallen niet aan de bovenkant van het staafje maar aan de zijkant. Zo kijken ze altijd op de goeie manier de wereld in! Ideaal voor bijvoorbeeld tepelpiercings, maar ook om zelf je navelpiercing mee samen te stellen. Houd er echter wel rekening mee dat het lastig kan zijn om twee balletjes op één staafje naar voren te laten wijzen. Dit gaat het beste op staafjes van Bioplast, omdat je daar de balletjes zo ver op kunt draaien als je wil. Deze balletjes zijn gemaakt van chirurgisch staal en geschikt voor staafjes met een dikte van 1,6 mm.
Artikelnummer: 
10034
Kleur: 
Light Blue Sapphire
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.25
Average: 3.3 (4 stemmen)

Cijfer

4 reviews

6,5
4
Heb nu enkele kleuren, dus ook nu lichtblauw, erg mooi.
4
Lichtblauw staat erg mooi.
3
Ook ik heb deze gebruikt om zelf een navelpiercing te maken, en het is inderdaad een gepruts om het steentje recht naar voren gedraaid te krijgen. Maar toen het eenmaal gelukt was zag het er super uit!
2
Heel mooie kleur! Ik heb deze gekocht voor mijn navelpiercing maar het is heel moeilijk om er voor te zorgen dat het steentje recht naar voor wijst. Na veel prullen is het toch gelukt...

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.