90 Graden Opschroefbal Met Kristal

Jewelled threaded ball - 90 degrees
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Right this way, please! Soms heb je een piercing waarbij een standaard opschroefballetje nét de verkeerde kant op kijkt. Daarom hebben wij deze bijzondere opschroefballetjes in ons assortiment! Deze 90 graden balls zijn balletjes waar het kristal zich aan de zijkant bevindt ten opzichte van het schroefdraad. Als de balletjes op een staafje geschroefd zijn, zitten de kristallen niet aan de bovenkant van het staafje maar aan de zijkant. Zo kijken ze altijd op de goeie manier de wereld in! Ideaal voor bijvoorbeeld tepelpiercings, maar ook om zelf je navelpiercing mee samen te stellen. Houd er echter wel rekening mee dat het lastig kan zijn om twee balletjes op één staafje naar voren te laten wijzen. Dit gaat het beste op staafjes van Bioplast, omdat je daar de balletjes zo ver op kunt draaien als je wil. Deze balletjes zijn gemaakt van chirurgisch staal en geschikt voor staafjes met een dikte van 1,6 mm.
Artikelnummer: 
10030
Kleur: 
Crystal
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.8
Average: 3.8 (10 stemmen)

Cijfer

10 reviews

7,6
5
Ik heb de kleinste maat besteld en vind hem tot nu toe nog erg mooi eruit zien! Heb hem nu 2 weken. Top product.
4
Ik gebruik deze opschroefbal al een tijdje op mijn cristinapiercing. Hij blijft erg mooi van kwaliteit.
4
Geweldig voor tepelpiercings. Als je de ene recht heb, kan je een beetje doorzichtige nagellak op de andere kant doen, dat ze allebei recht zitten!
2
Ik kreeg ze helaas niet op de goede hoek gedraaid waardoor je het juweeltje helemaal niet zag.. Erg jammer :( Wel heel mooi!
2
Passen niet helemaal op het staafje en is vrijwel onmogelijk om ze alle 2 in de goede hoek te draaien. Voor mij een teleurstelling helaas. Misschien als je er maar 1 nodig hebt en niet beide dezelfde richting op moet hebben, een goede optie.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.